AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, merkez üssü Acıpayam olan 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye hareket etti. İlk olarak Acıpayam İlçe Merkezi’nde kurulan kriz masasında yetkililerden bilgi alan Milletvekili Şahin Tin, daha sonra depremin hasara yol açtığı mahallelere geçti. Burada yerinde inceleme yapan Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlara da “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

“DEVLETİMİZ YARALARI SARACAK!”

Depremin hemen ardından kriz masası oluşturulduğunu ve devletin ilgili birimlerinin Acıpayam’ın bütün mahallelerinde tarama çalışması yaptığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Büyük bir deprem atlattık. Bundan dolayı bütün hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bölgede incelemelerde bulunduk. En büyük tesellimiz, can kaybının yaşanmamış olması. Eski binalarda ve ahırlarda, yıkılmalar, kısmi çökmeler yaşanmış durumda. İlgili birimlerimiz hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor. Devletimiz yaraları sarmak için seferber olmuş durumdadır” dedi.

“BARINMA VE YEMEK İHTİYACI KARŞILANIYOR!”

Depremin ardından evleri içine girilmeyecek durumda olan vatandaşların barınma ve yemek ihtiyacının karşılanması için harekete geçildiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Devletimizin ilgili birimleri ile AFAD ve Kızılay tarafından koordineli bir şekilde, depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için gereken yapıyor. Barınma için çadırlar kurulmaya başlandı, yemek ihtiyacı için seyyar mutfaklar çalışmaya başladı. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Devletimiz duruma hakimdir ve gerekeni yapmaktadır. Bizler de vatandaşlarımızın yaralarının bir an önce sarılması için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.