Herkesin merakla beklediği şampiyona Denizli’nin Babadağ ilçesinde gerçekleştirilecek. Tarihinin Temmuz ayı içerisinde olması beklenen Türkiye Ralli Şampiyonası için 30 yarışçı Babadağ’a konuk olacak.  Babadağ’ın ev sahipliği yapacağı nefes kesen şampiyona da Babadağ’ı tanıtan ürünler ve yöresel ürünler de bulunacak.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BABADAĞ’A GELECEK

Temmuz ayı içerisinde yapılması beklenen Türkiye Ralli Şampiyonası 3 etaplı bir parkur halinde gerçekleştirilecek. Ünlü Türkiye şampiyonlarının da katılacağı yarışta toplam 30 yarışçı galibiyet için rekabet edecek.

Denizli Motosiklet Sporları Kulübü Başkanı Cengiz Varol ile görüşme yapan Başkan Atlı, kupa töreninin de Babadağ’da gerçekleştirileceği müjdesini verdi. Babadağ Çarşı Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan kupa töreni için görüşmeler halen devam etmekte.

“ADRENELİN DOLU BİR ORGANİZASYON OLACAK”

Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Özer Yüce ve Yönetimi de Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı ziyaret etti. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Ayağının gerçekleştirileceği Babadağ Ralli Yarışları’nı konuşan Ali Atlı ve Özer Yüce ekibi parkurları inceleyerek sporcuların güvenliğini de unutmadı.  Görüşmenin ardından adrenalin dolu bir organizasyon olacağının duyurusu yapıldı.