AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Babadağ ilçesine ziyaret gerçekleştirerek Cumhur İttifakı Adayı Salim Demirezen’e destek verdi. İlçe ziyaretinde önce seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin daha sonra meydandaki vatandaşlarla selamlaştı, pazaryeri esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Şahin Tin; “Babadağ ilçemiz kabuğunu kırdı. AK Parti iktidarı ile kayıp yıllarını yeniden geri kazandı, hizmetlere kavuştu. Yapılan yepyeni güzel eserler ve yatırımlar sayesinde ilçenin çehresi değişti” dedi.

“HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK”

İlçe meydanında yapılan düzenlemesinin Babadağ’a çok yakıştığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Bilindiği gibi Babadağ ilçemizin Gündoğdu mahallesi yaşanan heyelanlar sebebiyle boşaltıldı. Afet bölgesi ilan edilen mahalledeki vatandaşlarımız için Merkezefendi ilçesi sınırları içinde bulunan Karahasanlı bölgesinde yer tespit edilerek TOKİ konutları inşa edildi ve hak sahiplerinin yeni evlerine taşınmaları sağlandı. Babadağ ilçemizde Yaşlı Bakım Merkezi yaparak hem ilçenin istihdamına katkı sağladık, hem de önemli bir hizmeti ilçemizde hayata geçirdik. Bununla birlikte modern bir kapalı spor salonu inşa ettik. Kapalı Pazaryeri yaptık. Kelleci’ye sosyal tesis ve halı saha yine Mollaahmet mahallesine halı saha, Demirli, Kelleci, Ahıllı, Bekirler, İncilipınar, Mollaahmet, Kıranyer, Oğuzlar ve Yeniköy’e asfalt kaplama, kilit taşı döşeme hizmetlerini yaptık. Mezarlıkların bakım ve onarımından tutun da daha nice güzel hizmetler gerçekleştirdik. Yine ormanlık alandan tahsis gerçekleştirerek hayırsever işadamımız Ahmet Nazif Zorlu’nun ilçemize yakışır bir Anadolu Lisesi yapımı konusunda desteğini aldık ve ilçemize kazandırdık. Kısacası ilçemizde ihtiyaç duyulan her ne var ise her zaman yapmanın gayretinde olduk. Buradan bir hakkı da sahibine teslim etmek isterim. O da şudur; yukarıda saydığım eserler gibi daha birçok hizmetin gerçekleşmesinde en büyük pay ve emek Babadağlı hemşehriniz önceki dönem Milletvekilimiz Sayın Mehmet Yüksel ağabeyimizdir. Denizli’nin her bir noktasına olduğu gibi özellikle Babadağ ilçemiz için sergilediği gayret, üstün katkısı ve emek yadsınamayacak derecede büyüktür. Mehmet Yüksel ağabeyimize gayretleri ve hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz. Babadağ ilçemiz yaptığı hizmetleri hiçbir zaman unutmayacak” dedi

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti iktidarları döneminde Babadağ ilçesinde iz bırakacak önemli eserler kazandırıldığına dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin, “Elbette çok güzel hizmetler yaptık. Ancak bu yaptığımız hizmetler Babadağ ilçemiz ve mahalleleri için yeterli değil. Bu arada Babadağ ilçemizin beklentileri de sonuca ulaşmış değil. Şimdi yeni projeleri milletimizin desteğiyle hayata geçirme zamanı. Toplu Konut projesi gibi daha nice yatırım ve projeleri milletimize sunma zamanı. Bizler sizler için var gücümüzle çalışacağız. Nasıl Türkiye’nin hayranlıkla izlediği projeleri Denizli’mizde sırasıyla hayata geçiriyorsak, Babadağ’ımızda da daha güzellerini yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

“BABADAĞ DEMİREZEN’LE KAZANACAK”

Babadağ ilçesinin daha güçlü hedeflere ulaşması için daha büyük bir iştiyakla çalışmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mizi ve ilçelerimizi daha da güçlendirmeye ve bu gücü daha da yükseltmeye kararlıyız. Doğal yürüyüş yollarından tutun da, gençlik merkezi projesine, ilçe merkezinde ve mahallelerde ihtiyaç duyulan tarım aletleri ve ekipmanlarını temin etmeye, her türlü kolaylığı ve hizmeti sağlamaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bu ve benzeri daha nice eserleri ve hizmetleri hayata geçirebilmek için son derece kararlı ve heyecanlıyız. Cumhur İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Zolan ve Babadağ Belediye Başkan Adayımız Sayın Salim Demirezen’e halkımızın vereceği destek son derece ehemmiyet taşıyor. Bu sebeple adaylarımızı Babadağlı kardeşlerimize emanet ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Babadağ geleceğine, yarınlarına sahip çıkacak, Denizli’nin ve Türkiye’nin yükselişine omuz verecek, kendi yolunu da aydınlatacaktır. Bizler AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizle beraber yürümeye, zorlukları, engelleri milletimizin desteğiyle aşmaya, bunun neticesinde başarılı olmaya devam edeceğiz“ dedi.