Beyelli mahallesinde Baklan Belediyesi tarafından inşaatına başlanan ve Beyelili iş adamı Selahattin Çınar’ın destek ve katılım sağladığı Beyelli Kültür Merkezi’nde ana yapı tamamlandı.

800 m² kapalı alanıyla bölgenin ve Baklan’ın en büyük kültür merkezlerinden biri olacak olan Beyelli Kültür Merkezi yapımıyla birlikten Baklan’a modern bir yapı kazandırılmış olacak. Beyelli Kültür Merkezi inşaatının tamamlanmasıyla toplantı, tiyatro, sergi, kurs, atölye, konferans, düğün, mevlit gibi etkinliklerin gerçekleşeceği salon eksikliğini de karşılamış olacak.

Baklan’da önemli projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Dünden bugüne Baklan merkez ilçe ve mahallelerimizde yapılması gereken ne ise onu yapmanın ve gerçekleştirmenin gayreti ve çabası içerisinde olduk. Baklan değiş ve gelişi. İlçemiz daha da güzel olacaktır. Kültür merkezimizin yapımında destekleri bulunan, aynı mahallemizde doğup büyüyen ve Denizli işadamlarından olan Sayın Selahattin Çınar kardeşimize teşekkür ediyoruz. Merkezimizin tamamlanmasıyla gençlerimizin nişan-düğün etkinliklerinin, halkımızın mevlit törenlerinin, çocuklarımızın sünnet merasimlerinin, Ramazan ayında iftar yemeklerinin, kurumların eğitim ve toplantılarının rahatlıkla yapılabileceği kültür merkezlerine sahip olacak. İlçemiz için, mahallelerimiz için, halkımızın için verdiğimiz hizmetlerde yanımızda olan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Baklan’da yaşam daha güzel olacak” dedi.