AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Baklan ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İlçe girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Milletvekili Şahin Tin, önce ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti, ardından partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

“TAKDİRE ŞAYAN HİZMETLER YAPILDI”

Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Milletvekili Şahin Tin; “Coşkunuz, sevginiz ve heyecanınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz Baklanlı kardeşlerimin hizmet siyasetinden yana kararını vermiş olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sizlerin gözlerinden aldığımız ışık, sözlerinizden aldığımız enerji ve muhabbetiniz bize güç, kuvvet verdi. Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı adayımız Yusuf Gülsever’in Baklan ilçemize yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır. Milletimiz, AK Parti’nin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize şehrimize ve Baklan’ımıza kazandırdığı hizmetlerden son derece memnun. İnşallah 31 Mart’ta kazanan yine Baklan olacak, Baklanlı kardeşlerimiz olacak. Böylelikle yatırımlarımız ve hizmetlerimiz katlanarak devam edecek” dedi.

“BAKLAN’IN CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEĞİ TAM”

“Baklan ilçemizde coşku muhteşem, heyecan dorukta, herkes 31 Mart’a odaklanmış, cumhur ittifakının başarılı olması için var gücüyle çalışıyor” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Seçim Koordinasyon Merkezimizin önünde Cumhur İttifakı’na yürekten bağlı ve sevdalı Baklanlı siz kardeşlerimizi görmek ve heyecanınıza ortak olmak bizleri oldukça duygulandırdı. Bugün miting havasında bir buluşma gerçekleştirdik. Baklanlı tüm vatandaşlarımıza ilgi ve sevgileri için gönülden teşekkür ediyorum. Baklan ilçemizde birbirinden değerli eserler yapan ve aynı heyecan azim ve gayretle daha güzel projeleri hayata geçirmek için yeniden yollara düşen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayımız Yusuf Gülsever ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Osman Zolan’a Baklanlı kardeşlerimizin desteğinin tam olduğunu görmek bizim için kelimelere sığmayacak tarifsiz bir sevinçtir. Hepimize çok teşekkür ediyoruz, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“BAKLAN İSTİKRARIN DEVAMINI İSTİYOR”

İlçe Meydanı’nda vatandaşlarla ve esnafla selamlaşan Milletvekili Şahin Tin, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını ziyaret etti. Şahin Tin; “Ülkemizin en zor zamanında büyük fedakârlıklar yaparak, elini taşın altına koyan değerli esnafımız yine gönül belediyeciliğinden yana rey kullanmaya hazırlanıyor. Daha emin adımlarla ilerlemek için Türkiye’de istikrarının sürmesi gerektiği çok açık ve net ortadadır. Baklanlı kardeşlerimiz bunun farkında ve 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nı Baklan ilçemizde açık ara birinci yapmak için var gücüyle çalışıyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatının Baklan’da canla başla çalışıyor olduğunu görmek bizi son derece memnun etti. Devletimizin bekası söz konusu olduğunda her şeyi teferruat olarak gören ülküsü ve sevdası millet ve memleket olan Ülkücü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha çok çalışarak, milli birliğimizi daha da perçinleyerek, geleceğe sağlam ve emin adımlarla güçlü bir şekilde ilerleyeceğiz” diye konuştu.

“BAKLAN TARIMDA MARKA OLACAK”

Baklan’da TKDK ve GEKA tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına da katılan Milletvekili Şahin Tin; “Üreticilerimiz, çiftçilerimiz Baklan ilçemizin bereketli topraklarına emek ve alın teri ile değer katmaya her zaman devam ediyor. Üreticilerimizin çalışkanlığı sayesinde bölgemiz daha da gelişiyor ve büyüyor. Tarım sektöründe önemli hamleler ve girişimler yapmamız, bereketli topraklarımızın gücüne güç katarken, üreticilerimizin kazancına da kazanç eklemektedir. Basınçlı sulamadan tutun da gölet yapımı, toplulaştırma gibi daha nice güzel hizmetlere imza attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar özellikle Baklan ilçemizde güzel eserler ve hizmetler yaparken tarım sektöründe de önemli hamleleri ve girişimleri ortaya koyduk. İnşallah yeni dönemde Baklan ilçemizi tarımda marka yapmaya ve daha da güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.