Yetenek Sizsiniz yarışmasında Beatbox performanslarıyla finale kadar çıkmayı başaran gençler, bu kez Denizli 1. Amatör C Grubunda top koşturan Bekilli Belediyespor’un zaferden zafere ulaşması için yazdıkları sözlerden rap müzikli klip çekti.

Geçen yıl televizyonun fenomen programlarından birisi olan Yetenek Sizsiniz yarışmasında Beatbox performansıyla finale kadar çıkmayı başaran Gökhan Mankır, arkadaşlarıyla birlikte gönül verdiği Denizli 1. Amatör C Grubunda top koşturan Bekilli Belediyespor’a desteklerini her platformda sunmak için rap klip çekti.

Gökhan Mankır, Burak Dalay, Muhammet Karcı ve Mertcan Şenkaya müzik gruplarına  ‘Lavaracılar’ ismini verdi.

Bekilli sokaklarındaki çektikleri rap müzikli klip, sosyal medyada ise büyük ilgi gördü.

Şarkıyı yorumlayan Gökhan Mankır, “Hepimiz rap müziğe gönül vermiş gençleriz. Zaten Burak Dalay ile Beatbox yapıyorduk, sonra Beatbox'u rap müzikle süsleyelim dedik. Arkadaşlarımızdan oluşan grup kurduk ve ilçemizin takımı olan Bekilli Belediyespor için kendi imkanlarımızla klip çektik. Kısa sürede yayılan klip çevredekiler tarafından beğeniyle karşılaşıldı. Yakın bir zamanda çekmiş olduğumuza klibe yenisini, ekleyeceğiz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.