Hemşehrilerinin misafiri olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, belediye başkanlığı adaylığı sürecinden bu yana hemşehrilerinin desteğini her zaman arkasında hissettiğini söyleyerek, “Sizlerin ve Çameli’nin Başkanı olmaktan sizin evladınız olmaktan her zaman gurur duydum. Arkamda sizin gibi güçlü ve değerli insanların durması bu ilçe için çalışırken bana güç veriyor" dedi.

"YÜREKLERİMİZ BİRLİKTE ATIYOR"

Birlikteliklerin bu tür platformlarda bir araya geldikçe güçleneceğini vurgulayan Başkan Arslan, birlik ve beraberliğin şehre de önemli katkılar sağlayacağına inandığını kaydetti. Çameli’de güzel bir uyumun yakalandığını ve yapılan hizmetlerle şehrin ihya edildiğini söyleyen Arslan, "Siyaset yapmak; şehri ihya etmenin en güzel yolu. Herkesin düşüncesi, hayat görüşü farklı olabilir ama söz konusu olan şehre hizmetse birlik ve beraberliğimizi koruyup güçlü bir duruş sergilememiz gerekiyor. Çünkü yürekler birlikte atıyorsa başarılamayacak bir iş yoktur. Çameli güzel bir ivme yakaladı. Bizler de seçildiğimiz günden bu yana rozetimizi bir kenara koyarak tüm hemşehrilerimize adaletli bir şekilde hizmet sunmak için gayret ediyoruz. Büyük ölçüde başarılı olduk ama yapacak daha çok işimiz var" açıklamasında bulundu.

"BANA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ"

Ulaşılabilir bir belediye başkanı olmaya çalıştığını söyleyen Başkan Cengiz Arslan, şahsi kullandığı telefon numarasının tüm sosyal medya hesaplarında yer aldığını ifade ederek, "Ne zaman ihtiyaç duyarsanız bana ulaşabilirsiniz. Allah bize sevdiğimiz ilçeye ve sevdiğimiz insanlara hizmet etmeyi nasip etti. İlçede yaşayan herkesin mesuliyeti üzerimizde. Elimizden geldiğince zamanı doğru kullanarak ilçeye faydalı olmaya çalışıyoruz. Ancak doğru işler yapmak için sizlerin güzel eleştirilerinize ihtiyacımız var. Allah, hangi amaç için bizi yarattıysa hata yapmadan o amaç için çalışıp ölmeyi nasip etsin. Böyle bir geceyi düzenleyip beni onurlandıran tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.