AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çivril ziyareti esnasında ilçe merkeziyle birlikte Kıralan ve Çıtak mahallelerinde ziyaretler yaptı. Sanayi Sitesi esnafı ile işyerlerinde, vatandaşlarla da kahvehanelerde buluşan Milletvekili Şahin Tin, Hak-İş’in düzenlediği toplantıda işçilerle de bir araya geldi.

“ÇİVRİL TARİHİNİN EN ÇOK HİZMETİNİ ALDI”

Çivril’in AK Parti döneminde tarihinde gördüğü hizmetin çok fazlasını aldığını belirten AK Parti Milletvekili Şahin Tin, “Çivril çevre yolunu tamamlayarak ulaşıma açtık. Denizli-Uşak çift şeritli yol projesi de bitmek üzeredir. Son 15 yılda 28’i yeni, 37’si yapılan tadilatla yenilenmiş olmak üzere toplam 65 okul ve 615 derslikle ilçemizde eğitim-öğretim devam ediyor. Eğitime yaptığımız yatırımlar bunlarla sınırlı değil. 10,2 milyon TL bütçeyle, Çivril Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi’ni inşa ediyoruz. Yakın zamanda eğitime kazandırılacak. Öte yandan 100 yataklı Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ni 22 milyon TL yatırımla ilçemize kazandırdık. Eski hastanenin yerine yeni hastanenin ek binası yapılıyor. Bunun için de 4,5 milyon TL bütçe ayrıldı. Mevcut kapalı spor salonunun bakım-onarımını yaptık. Kıralan’a çim futbol sahası kazandırdık. Çivril ilçe merkezindeki futbol sahasının bakım ve yenilemesi yapıldı. Çivril merkez, Aktaş ve Sundurlu’ya toplam 832 dekar bal ormanı kazandırdık. Çivril merkeze, Kavakalanı ile Kıralan mahallelerine otomatik meteoroloji gözlem istasyonları yapıldı” dedi.

“ÇİVRİL’İN HER KARIŞI HİZMET GÖRDÜ!”

Ayrım yapılmaksızın Çivril’in bütün mahallelerinin hizmet aldığını ve almaya devam edeceğini belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Saymakla bitiremeyeceğimiz yatırımlar gerçekleştirdik. Çivril merkeze yüzme havuzu, Gümüşsu Mahallesi’ne sosyal tesis yaptık. Meydan ve park düzenlemeleri yaptık. ‘Yol medeniyettir’ dedik, mahallelerimizin sıcak asfalt, yol kaplama işleri, 1. ve 2. kat kaplama işleri yapıldı. Yaklaşık 1 milyon metrekare kilit parke taşı döşedik. Bununla birlikte yaklaşık 3 milyon metrekare yol kumlama ve düzenleme çalışmaları yaptık. Gümüşsu ve Yukarı Mahalle’ye 4-6 yaş arası çocuklarımızın öğrenim göreceği Kur’an kursları yaptık. 5 köprü, 6 menfez, 214 metre taş duvar ile 3 park inşa ettik. İlçe genelinde kırsal mahallelere 11 çocuk oyun parkı yaptık. Çıtak, Emirhisar, Gümüşsu, Karabedirler ve Özdemirci mahallelerine halı saha kazandırdık. İlçe genelinde yaklaşık 50 mezarlığın bakım onarım ve temizlik işlerini yürütüyoruz. 16 mahallemize açık alanda yetişkinlerin sağlıklı yaşam sürdürebilmeleri için spor aletleri kurduk. Tarıma büyük önem verdik. Beydilli, Sökmen ve Yuvaköy’e sulama borusu, ilçe genelinde de 3 adet tohum eleme makinası hizmete sunduk. İhtiyacı olan bütün yerleşim yerlerinde kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hatları yaptık. Ayrıca içme suyu şebekeleri yenilendi, Çivril ilçe merkezine de 1 su deposu kazandırıldı. Bununla birlikte Cabar, Irgıllı, Yakacık, Osmanköy ve Koçak mahallelerine içme suyu sondaj kuyuları açıldı” diye konuştu.

“REFAHI KARDEŞÇE BÖLÜŞECEĞİZ”

Çivril’de Hizmet-İş Sendikası’na üye işçilerle de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin, AK Parti hükümetlerinin, çalışanların ekonomik koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi adına kararlı adımla attığını söyledi. Milletvekili Şahin Tin, “Bizler emeğin, alın terinin anlamını, değerini bilen bir siyasi hareketiz. Çünkü, milletin içinden çıkan bir partiyiz. Milletimizin gündemi ve öncelikleri, her zaman bizim de önceliğimiz oldu. Emekçi kardeşlerimiz de bizim iyi niyetli çabalarımızın her zaman farkında oldu ve bizlerden desteklerini esirgemedi. Kamu çalışanlarının ücretleri bizim dönemimizde insani yaşam standartlarına çekildi. Asgari ücrete en yüksek artışlar bizim zamanımızda yapıldı. Bunu yaparken, işveren kesimini de düşündük. İşletmelerin, istihdam ve diğer maliyetlerinden kaynaklanan yüklerini paylaştık. Elbette şu an çalışanlarımızın aldığı ücretlerin yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Bir yandan ekonomimizi büyütmeyi, gücümüzü artırmayı sürdürüyoruz. Ülke olarak refahımız arttıkça, bunu da kardeşçe paylaşmayı, çalışan kesimin yaşam standartlarını daha da iyileştirmeyi arzuluyoruz. Güçlü Türkiye için herkes elini taşın altına koyacak ve yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

“ÇİVRİL DOĞALGAZ İLE BULUŞACAK!”

Çivril’in belediyecilik ve genel idare hizmetleri anlamında ihya edildiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Çivrilli hemşehrilerimiz, bir daha eskiye dönmek istemiyor. Daha güzel ve yeni yatırımlara kavuşmak istiyor. Yeri gelmişken sizinle Çivril’imiz için son derece önemli bir müjdeyi de paylaşmak istiyorum. Gerekli prosedürler tamamlandı, tüm hazırlıklar yapıldı, Çivril’imiz temiz enerjiye, doğalgaza kavuşuyor. Hizmet almaya devam etmek için ‘AK Partili kadrolarla yola devam’ diyor. Çünkü hizmet bizim işimiz. Cumhur İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Osman Zolan ve Çivril Belediye Başkan Adayımız Niyazi Vural kardeşimizle, Çivril, gelişmeye, güzelleşmeye devam edecek. İnanıyorum ki; Çivril halkı, tercihini, hizmet siyasetinden yana kullanacak, kazanan Çivril ilçemiz olacak” diye konuştu.