Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Büyükşehir Başkan adayı Osman Zolan ile Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve Cumhur ittifakının Pamukkale Meclis Üyesi Adayı Av. Yusuf Garip, Çivril’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Çivrillilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Zolan ve Garip, Cumhur ittifakının adayı Niyazi Vural ile birlikte ilçeye bağlı mahallelerde vatandaşlardan destek istedi.

“ÇİVRİL BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve Cumhur ittifakının Pamukkale Meclis Üyesi Adayı Av. Yusuf Garip, Çivril’in, Denizli’nin göz bebeği olduğunu söyledi. Garip, “Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev yaptığım beş yıllık süreçte Çivril konusu gündeme geldiğinde gerek, Gürcan Güven, gerekse Osman Zolan Başkanımız hiçbir tereddüt göstermeden gereğini yerine getirdiler. Çivril son beş yılda en fazla hizmet alan ilçelerimizin başında yer aldı. Tabi bu yeter mi? Yetmez. Çivril daha iyilerine layık. Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de Çivrilimizin, Denizlimizin menfaatleri söz konusu olduğunda her türlü desteği verecek, elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. İlçemizin kazanması, ilimizin ve ülkemizin kazanması için, sizden Cumhur ittifakı adaylarına sahip çıkmanızı, destek vermenizi istiyorum” dedi.  

“31 MART İMTİHANDIR”

31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken Garip, “Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi,  1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalmalıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi 31 Mart’ın Türkiye için sadece bir belediye değil; aynı zamanda bir beka seçimidir. Bu nedenle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Denizlimizde bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız gerekmektedir.  31 Mart sonrası kriz ve kaos için el ovuşturanlar hüsrana uğramalıdır. Allah’ın yardımı sizlerin de desteği ile 31 Mart akşamı Cumhur ittifakını başarıya ulaştıracağız” diye konuştu.

“ÇİVRİL’E YAKIŞANI YAPTIK”

Beş yıl içinde Çivril’in 20, 30 yılda alması gereken hizmetleri aldığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Büyükşehir Başkan adayı Osman Zolan da konuşmasında “Çivrilimiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layık. Şehircilik, belediyecilik ve yerel yönetimler anlamında uzun süredir çekilen hasret ve istekler çok şükür bir bir yerine geldi. 'Denizli’de ne varsa, tüm ilçelerimizde de o olacak', 'Her insanımız aynı standartta, güzellikte hizmete kavuşacak' diye söz vermiştik. Çok şükür bugün Çivrilimizin altyapısı baştan aşağı tamamlandı. Denizlimizin Gazi Bulvarındaki yol standardı neyse, Çivril Merkezi de o hale getirdik. Çivrilimiz yüzme havuzuyla, su depolarıyla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla ayrıca hükümetimizin yatırımlarıyla 5 yıl içinde 20, 30 yılda alması gereken hizmetleri almış oldu. Çivrilimize hayırlı olsun. Çalışmalarımızın sonunda Çivril’imiz muhteşem güzelliklere kavuştu. Tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz cesaret ettik, onlar destek verdiler. Bugün Çivril’e baktığımızda ortaya çok muhteşem bir güzellik çıktı. Torunlarımızın torunlarının kullanacağı altyapı ve üstyapıya kavuştuk. Artık Çivril’in önünde hiç kimse duramaz. Söz vermiştik; Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak demiştik. Çok şükür, Çivrilimizi bugün o hale getirdik. Çivrilimize yakışanı yaptık. Çivrille ilgili hayallerimiz var. Daha yapacak olduklarımız var. İnşallah o hayallerimizi hep beraber yine birlik ve beraberlik içinde yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin" diye konuştu.