Memişoğlu ve Atlı görüşmesinde masaya yatırılan “Senden İhracatçı Olur” projesi ile Babadağ ekonomisine de önemli bir kaynak sağlanmış olacak. Denizli’nin Babadağ ilçesindeki gençlerin geleceklerini unutmayan Başkan Atlı, Babadağlı gençler için önemli kariyer fırsatları yaratacak olan projelere imza atmaya hazırlanıyor. Memişoğlu ile görüşülen projenin amacı Babadağ’dan micro ihracatçılar yetiştirerek, gençlere gelecekleri için fırsat sunmak. Babadağ’ın genç ihracatçıları için geliştirilecek projeler arasında ihracatçı adaylarını donanımlı hale getirmek için çeşitli seminer ve eğitimlerde olacak. Gençler aldıkları eğitimler ile ihracatta daha nitelikli ve donanımlı hale gelecek.

Projenin bir diğer amacı ise ihracatta e-ticareti geliştirmek. Denizli’den dünyanın pazarına açılan ihracatçıların son teknoloji ve bilimsel gelişmelerini desteklemek için e-ticareti yaygınlaştırmak.

Genç istihdama önemli katkılar sürecek olan proje gençlerin yanı sıra kadınlara da destek olacak. Kadınların istihdamdaki önemine de dikkat çekecek olan proje önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.