Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda Başkan Osman Zolan ve Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle sakinlerini tek tek selamlayarak ramazanlarını tebrik etti. Hemşehrileriyle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Turgut Devecioğlu, “Allah’ım bu güzelliklerimizi arttırarak sürdürsün. Ramazan ayımızın bereketi ve güzelliği daim olsun. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

“SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ, HİZMETKARIYIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile 5 yıldır uyumla çalıştıklarını pek çok önemli hizmetlere imza attıklarını kaydeden Devecioğlu, şöyle konuştu: “Her zaman olduğu gibi yine bizleri yalnız bırakmadınız. 5 yıldan bu yana Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile beraber Kocabaş Mahallemize, Honazımızın bütün mahallelerinde olduğu gibi hizmet ediyoruz. Sizlerin hizmetindeyiz, hizmetkarıyız" dedi. 2 Haziran'da yeniden seçilmesi halinde aynı heyecan ve anlayışla çalışmalara devam edeceklerini belirten Devecioğlu, “İnşallah 2 Haziran’da Cenab-ı Allah yeniden sizlere hizmet etme fırsatı verirse milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“HİZMET DESTANLARIMIZ DEVAM ETSİN”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, bugüne dek Turgut Devecioğlu ile birlikte pek çok önemli hizmeti gerçekleştirip, sorunları çözdüklerini kaydetti. Başkan Zolan, “İnşallah Denizlimizin yarını daha güzel olacak. 5 yıldır Honazımıza, Kocabaşımıza Turgut Devecioğlu Başkanımızla birlikte hizmet ederek bugünlere geldik. Birçok sorunları çözdük,  daha yapacak çok işimiz var. İnşallah hizmet destanlarımız hem Honazımızda hem Denizlimizde devam etsin” diye konuştu.