Denizli’de 8 oy farkla kesin olmayan sonuçlara göre CHP’nin kazandığı Honaz’da oylar yeniden sayılıyor. Albayrak Ata Spor Salonundaki sayımda her iki partinin görevlileri sandıkların başında nöbet tutuyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Honaz’da seçimi kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Yüksel Kepenek kazanmıştı. 22 bin 602 seçmenin bulunduğu ilçede 20 bin 93 seçmen sandık başına gitti. Bu oyların 19 bin 13’ü geçerli sayıldı. Yaklaşık bin 80 oyun geçersiz sayıldığı seçimde CHP adayı Yüksel Kepenek 9 bin 389, Ak Parti adayı Turgut Devecioğlu ise 9 bin 381 oy aldı. 8 oyun belirleyici olduğu seçimde Ak Parti sonuca itiraz etme kararı aldı. Honaz ilçesinde 41 sandık bulunuyor. Dün gece başlanan sandık sayımında sadece 12 sandık sayıldı. Edinilen bilgiye göre sayılan 12 sandığın sonucunda çok az farkla CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek yarışı önde götürüyor. Bugün saat 13:00 de kurul tekrar toplanarak kalan 29 sandığın sayımına başladı.

ŞUANA KADAR ÇIKAN SONUÇ

Geri kalan 29 sandık için bugün 13:30’da tekrar başlandı. Şu ana kadar toplan 19 sandığın açıldığı öğrenildi. Sandıklardan çıkan sonuca göre Millet İttifakı Yüksel Kepenek rakibi Cumhur İttifakı adayı Turgut Devecioğlu’ndan 8 oy önde olduğu öğrenildi. Honaz’da meraklı bekleyiş sürüyor. Hem salon içerisinde hem de salon dışında partililer toplanmaya başladı. Bazı parti üyeleri ve milletvekilleri ise geceden bu zamana bölgede nöbet tutmaya devam ediyor.