Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahallenin tamamında yaşayan vatandaşların gönüllerine de dokunmayı başardı. Projelerin bir günlük değil, devamlılık arz etmesinin de önemli olduğuna dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Doğumdan ölüme kadar belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşımızın yanında olduk. Sosyal Marketle, eğitim yardımından, berber hizmetine, nikah ve bebek seti hediyelerinden, cami temizliğine, engelli malzemesi yardımından, taziye ziyaretlerine kadar her konuda Pamukkale Halkı’mızın yanındaydık” dedi.

“EVDE TEMİZLİK VE EVDE BERBER HİZMETİYLE HAYIR DUA ALDIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal projelerinin sadece Sosyal Market ile sınırlı olmadığını ilçe halkının en zor günlerinden, en mutlu günlerine kadar her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirtti. “Sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlere büyük önem verdik” diyen Başkan Gürlesin,  “Devletimizin, hükümetimizin vatandaşlara sunduğu birçok imkan ve desteğin yanında, yerel yönetici olarak özellikle yaşlımıza, kimsesizlerimize, engellilerimize, ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak daima destek olduk. Pamukkale Belediyesi olarak ilçe sınırlarımız içinde yardıma muhtaç tüm vatandaşların yardımına koştuk, gönüllere dokunarak hayır dualarını aldık. İlçe sınırlarımız içinde bakıma muhtaç aileleri tespit edip onlar için ne gerekiyorsa tüm imkânlarımızı seferber ettik. Evde Temizlik Hizmeti ve Evde Berber Hizmetlerimiz kapsamında belediye olarak oluşturduğumuz ekipler, ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı, engelli vatandaşlarımızın evlerine gidip ellerinden tutarak başta temizlik, kişisel bakım olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için aralıksız çalıştı. Biz bu hizmeti bir defalığına yapmadık, her ay düzenli olarak yaşlılarımızın, engellilerimizin evlerini temizledik, kişisel bakımlarını yaptık. Biz hiçbir projemizi günü birlik düşünmedik, görevimiz sadece bilindik belediyecilik hizmetleri değil, her konuda vatandaşlarımızın gönüllerine dokunup onların dertleriyle dertlenmekti. Bunu başardık” dedi.

“DOĞUMDAN ÖLÜME HALKIN YANINDAYDIK”

Pamukkale Belediyesi’nin doğumdan ölüme vatandaşlara yönelik projeleri hayata geçti. Yeni bebeği olan vatandaşların mutluluklarının paylaşıldığı ve içinde çeşitli hediyeler olan “Hoş Geldin Bebek” projesi ile halkın mutluluğuna ortak olunuyor. Bu proje çerçevesinde yaklaşık 15 bin aileye ulaşıldı. Yeni evlenenlerin nikahlarında Pamukkale Belediyesi tarafından evlilik seti hediyesi verilirken, bugüne kadar bu proje ile yaklaşık 10 bin çiftin mutluluğu paylaşıldı. Yaşlı ve engellilerimiz için 2016 yılında başlattığımız ‘Evde Berber Hizmeti’nden faydalanan kişi sayısı 4 bin 438’i geçti. 2015 yılında başlattığımız ‘Evde Temizlik Hizmeti’ ile 420’den fazla yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç ailenin evi baştan sona düzenli olarak temizlendi. Yine temizlik hizmetlerimiz kapsamında ilçemizde bulunan 163 camimiz ile camilerde hizmet veren Kuran Kursları da dahil olmak üzere iki ayda bir detaylı bir şekilde düzenli olarak temizlenmeye devam edildi. Yine 2014 yılından bu yana ilçemizde vefat eden vatandaşlardan 4 bin 441 ailenin evine taziye ziyareti gerçekleştirildi. “Pamukkale Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olarak, ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın gönlüne bir güzel projemizle dokunmayı başardık” diyen Başkan Gürlesin, “Biz belediye olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu güne vatandaşlarımızın hem mutlu hem de üzüntülü günlerinde yanlarında olduk. Bebeği olan, nikahı kıyılan ailelerimizin mutluluğunu cenazesi olanlarında üzüntüsünü paylaştık. Yaşlılarımızın evlerini düzenli olarak temizledik. Evde berber hizmeti ile yine düzenli olarak yaşlılarımızın bakımlarını yaptık. Bu ve benzeri uygulamalarımızla birlikte vatandaşlarımızın gönlüne dokunduk. Bundan dolayı mutlu ve huzurluyuz. Pamukkale Belediyesi 2014-2019 döneminde farkını ortaya koymuştur” dedi.