Cumhur İttifakı AK Parti Sarayköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, yaptıklarını ve yapacak olduğu prestij projeleri Sarayköy halkına anlatmak için sahaya indi, ilk olarak Kabaağaç ve Tekke Mahalleri’ndeki vatandaşları ziyaret etti. Samimi ve sempatik tavırlarının yanı sıra geride bıraktığı 5 yıl içerisinde vatandaşlarla birlik olmasıyla gönüllerde yer bulan Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ı Kabaağaç ve Tekke Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar bağrına bastı.

Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ı tekrar belediye başkanı olarak görmek istediklerini kendisine söyleyen vatandaşlar ilçenin değiştiğini yeni projelerle daha çok Sarayköy’ün güzel olacağını belirtti.

Sarayköy’ün evladı olarak tekrar memleketi için anlamlı bir o kadar da önemli göreve gelmek için çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Adayı Özbaş, vatandaşların memnuniyet söylemlerine cevap olarak; “ Sarayköylü hemşehrilerimizin kardeşi, ağabeysi, evladıyım. Sizler 2014 yılında bize memleketimizi emanet ettiniz. En güzel şekilde memleketimize hizmet etmeye gayret gösterdik. Hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak hem de ilçemizin vizyon bir kent olma yolunda adım atacağı projeleri hayata geçirdik. Söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmekten gurur ve onur duyduk. Ancak yaptığımız hizmetlerin ardından hemşehrilerimizden gelen memnuniyet bizim mutluluğumuzu ikiye katladı. İnşallah siz değerli hemşehrilerimiz tekrar bu onurlu görevi bize layık görürse memleketimiz için yapacak daha çok güzel hizmetlerimiz olacak” dedi.