İlk olarak Sarayköy Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam Fatih Akkaya ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali  Karahan, Kaymakam Fatih Akkaya’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca; Kaymakam Fatih Akkaya, Sarayköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan el emeği nakış işlemeli tepsiyi Valimiz Hasan Karahan’a takdim etti.

Daha sonra Sarayköy Belediyesi’ne geçen Vali Karahan Belediye önünde Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Vali Karahan; Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımları hakkında bilgi aldı.

Sarayköy Belediyesi ziyaretinin ardından; Vali Karahan Sarayköy Belediyesinin yapımını üstlendiği, Pamukkale Üniversitesinin de destek verdiği Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının inşaatı ve 100 kişi kapasiteli olacak olan ortaöğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra yapımı devam eden 410 konutluk TOKİ inşaat sahasını gezen Vali Karahan yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.