DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, iş dünyasının belediyelerden beklentilerini dinledi. Sorunlara yönelik çözüm odaklı çalışmalar yapacağının bilgisini veren Divarcı iş dünyasının da her zaman yanında olacaklarının sözünü verdi.

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ziyarette belediyelerle birlikte ortak projelere ihtiyaç duyduklarını belirtti. Urhan; "Bizler iş dünyası olarak kurumlarla ortak çalışmalara imza atma düşüncesindeyiz. Denizli iş hayatında da Pamukkale önemli bir coğrafya. Bu bölgede Pamukkale ve Karahayıt gibi noktaların atıl durumda olduğunu düşünüyoruz. Belediye ile birlikte hayata geçirilecek projelerle hem iş dünyamızı hem de bölge halkını kalkındıracak başarıya imza atılacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı da projeleri kapsamında bölgeyi sanatın, kültürün ve yatırımın cazibe merkezi haline getirecek çalışmaları olduğuna dikkat çekerek; "Oldukça zengin bu coğrafyanın hak ettiği önem verilemediği düşüncesi ile bu yola çıktık. Doğa ananın bizlere sunduğu cenneti bölge halkına aş olarak sunabilmek için onlarca proje ile karşınıza çıkıyorum. Biz; 'mutlu iş veren, mutlu işçi' düşüncesi ile hem yatırımcılarımıza önemli bir yatırım fırsatı hem de vatandaşımıza ekonomik kalkınma sağlayacak çalışmaları hayata geçireceğiz. Öncelikli olan ekonomik sorunların üstesinden gelerek; Pamukkalemizi sanatın ve kültürün merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda sizlerin beklentileri ve vatandaşımızın sorunlarına ortak çözüm yolları bulacağız" açıklamalarında bulundu.