CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte DENİB Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Kendisinden bahseden Doğan, 12 yaşındayken babasının belediye başkanlığına aday olduğu dönemde broşür dağıtarak siyaset yapmaya başladığını söyledi, projelerinden bahsetti.

ŞENİZ HANIM’I TEBRİK EDİYORUM

Memişoğlu, "3 dönem belediye başkanlığı yapmış babasının çalışmasındaki zorlukları görmesine rağmen siyasete giren insan sayısı azdır. Şeniz Hanım, bu zorlukları görmesine rağmen aday olarak belediyeye talip oldu. Gençlerin siyasete girerek 'Ben varım' demesi önemli. Şeniz Hanım'ı tebrik ediyorum. Böyle bir göreve talip olmak kolay bir iş değil" dedi.

Şeniz Doğan

Şeniz Doğan

Doğan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi" ile S.S. 10. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol'u ve yönetimini Denizli Esnaf Sarayı'nda ziyaret etti.

CHP VE İYİ PARTİ KURMAYLARI DA DESTEK VERDİ

Şeniz Doğan'ı bu ziyaretinde eski dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ve partililer yalnız bırakmadı.

“GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞINA İNANIYORUZ”

Musa Çelikkol, Şeniz Doğan'ın adaylığını destekledi. "Siyasette genç ve kadın görmek bizleri mutlu ediyor. Belediye başkanı olmak zor bir görevdir” diyen Çelikkol, “Biz Şeniz Hanım'ın bu görevi layıkı ile yapacağına inanıyoruz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Şeniz Doğan

Şeniz Doğan

Şeniz Doğan