Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sokak gezileri kah kahve toplantılarının yanı sıra STK’larla bir araya gelen Doğan, Halk Caddesi’nde eznafı ziyaret etti, Erzurumlular Derneği üyeleriyle bir araya geldi, bir TV kanalının konuğu oldu ve ortak basın toplantısına katıldı.

ERZURUMLULAR’A SÖZ VERDİ “ÖTEKİLEŞTİRME OLMAYACAK”

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan Erzurumlular Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Şeniz Doğan, Dernek Başkanı Yakup Odunkesenler’in de hazır bulunduğu toplantı da vatandaşların taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini görüştü. Mevcut yönetimin ötekileştirme politikalarından şikayetçi olan Erzurumlulara kendi dönemlerinde asla böyle bir politika gütmeyeceklerine söz veren Doğan, “Merkezefendi için en büyük projemiz, sevgi, huzur ve kardeşlik. Biz kardeşlik tohumları ekerek Merkezefendi’de herkesin huzurlu ve sevgi içinde yaşamasını hedefliyoruz. Buradan Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarıma söz veriyorum. Hiç kimse oturduğu mahalle, doğum yeri ya da siyasi kimliği yüzünden ötekileştirilmeyecek” dedi.

ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİLER

Doğan, Merkezefendi’de ikamet eden esnafın yoğunlukta olduğu Halk Caddesi esnafını da es geçmedi. Halk Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret Doğan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Şeniz Doğan’a destek vereceklerini söyleyen Halk Caddesi esnafından Mercan Gayrimenkul sahipleri Alican Eryılmaz ve Alaattin Dağdeviren, Doğan’a Atatürk portresi hediye ederek başarılar diledi.

MİLLET İTTİFAKI OLARAK MERKEZEFENDİ’DE KAZANACAĞIZ

Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan toplantıya katıldı. Toplantıda söz alan Merkezefendi’de Millet İttifakı’nın güçlü bir şekilde tesis edildiğini belirten Doğan “Denizli’nin bu ittifaka ihtiyacı varmış. Bunu saha da net şekilde görüyoruz. Milllet ittifakı’nın Denizli’deki tüm belediyeleri alarak, sosyal belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz. Sahada ittifakımıza yönelik olarak çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Merkezefendi özelinde ise İYİ Parti ve CHPliler olarak güzel bir birliktelik sağladık. Büyükşehir’de Ümit Bahtiyar’ın kazanmasını istiyoruz. Aynı zamanda ilçemizde de kendimiz için oy istiyoruz. Tepkiler çok olumlu. Martın sonu bahar diyoruz” dedi.