Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı ziyaretinde Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, partililer ve Belediye Meclisinde görev alacak belediye meclis üyeleri karşıladı. Coşkulu geçen buluşmada CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi İlçe halkına gösterdikleri teveccüh ve ilgiden dolayı teşekkür ederken, derman belediyecilik anlayışıyla Merkezefendi’ye hizmet destanı yazmaya devam edecek Şeniz Doğan’a başarılar diledi. Her daim birlikte Merkezefendi için çalışacaklarını belirten İlhan, daha da güzel günlere birlikte yürüyeceklerini söyledi.

Partililerle Buluştu, İlçe Halkına Mesajlarını Verdi (5)

“BELEDİYECİLİKTE MAKAM HALKIN MAKAMIDIR”

İftar Sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde Kurulacak İftar Sofrası Merkezefendi Mahallesi’nde Kurulacak

Yeni dönemle ilgili mesajlarını aktaran Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Güzel bir seçim geçirdik. İkinci dönem için yaptığımız hizmetler, çalışmalar, yatırımlar, sosyal belediyecilik hizmetleri gibi birçok konuda vatandaşımızın bize karne verdi.  Yüzde 58 gibi bir oranla seçildik. İlçe halkımıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlikle kenetlendik ve halkımızla birlikte çok güzel bir yol yürüdük. Gece, gündüz, sıcak soğuk demeden çalışan, seçim döneminde emeği geçen herkese ve vatandaşımızın bize yönelik teveccühüne, bize inanıp, güvendikleri için çok teşekkür ederim.  2019’da olduğu gibi 2024 yılında da Merkezefendi İttifakını, Denizli ittifakını hep beraber kurduk. Belediyecilikte makam halkın makamıdır. Geçen 5 yılımızda olduğu gibi yeni dönemde de çok çalışacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızı artırarak, halkımıza hizmet edeceğiz. Biz burada olduğumuz sürece, hiçbir çocuğumuz, gencimiz, yaşlımız, kadınlarımız kendisini yalnız hissetmeyecek. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Geçen 5 yılda olduğu gibi onların kalplerine ve gönüllerine dokunduysam, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduysam, üzüntü ve sevinçlerine sarıldıysam bu dönemde de devam edeceğiz. Çünkü biz halkçı belediyeciliği yapmaya, halkın belediyesi olmaya devam edeceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Merkezefendi’mize 2019’da gelen bahar bugün tüm Denizli’mize, Türkiye’ye geldi. Durmaksızın çalışmaya, ortak akılla yönetmeye, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden şaşmayarak, O’nun yolunu rehber edinerek ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 

Partililerle Buluştu, İlçe Halkına Mesajlarını Verdi (4)

Parti ziyareti sonrası İlçe Seçim Kuruluna giden Şeniz Doğan, mazbatasını alarak ikinci dönem için çalışmalarına başladı.

Partililerle Buluştu, İlçe Halkına Mesajlarını Verdi (1)

Partililerle Buluştu, İlçe Halkına Mesajlarını Verdi (2)