AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP arasındaki birlikteliğin, ortaklık ruhunun pekiştiğini ve artık sağlam temeller üzerine oturduğunu açıkladı.

“BU İTTİFAKI ANLAMAYANLAR, TARİHİNDEN HABERİ OLMAYANLARDIR!”

Cumhur İttifakı’nın günümüze has bir durum olmadığını, her iki siyasi geleneğin geçmişte de Türkiye’nin çıkarları için bir araya geldiğini ve dayanışma içerisinde olduğunu ifade eden AK Partili Gökbel, “Bu ittifakı anlamayanlar; tarihini bilmeyenler, tarihinden haberi olmayanlardır. Sene 1991… Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız birlikte yürüyeceği bir yol arkadaşı aradığında o dönemde de yine ülkücülerle, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş ile yürümüştür. Ve seçime ittifak içinde girmişlerdir. O dönem Milliyetçi Çalışma Partisi ve Rahmetli Alparslan Türkeş Beyefendi adına, ittifak görüşmelerinde bulunan, o zaman partinin genel sekreteri olan Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiden başkası değildi. Şükürler olsun ki; liderlerimizin önderliğinde kurulan Cumhur ittifakı, Pamukkale'de, ilçe teşkilatları ve Meclis üyesi adaylarımız arasında da konsolide olmuş ve tek vücut haline gelmiştir. Bu birlikteliğin ve kaynaşmanın oluşmasından dolayı hem AK Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“GELECEĞİMİZ İÇİN YOLLARA DÜŞTÜK!”

Cumhur İttifakı mensupları olarak, belediye başkan adaylarının gönülleri ile vatandaşların gönülleri arasında köprü olduklarını belirten Gökbel, “Her sabah Seçim Koordinasyon Merkezimizden meclis üyesi adaylarımızı, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızı, kadın ve gençlik kollarından fedakar ve cefakar arkadaşlarımızı yolcu ediyoruz. Pamukkale ilçemizin 68 mahallesine, hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Zolan beyefendinin, hem de Pamukkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Avni Örki beyefendinin gönülleri ile milletimizin gönülleri arasında köprü olmaya uğurluyoruz. Cumhur İttifakı’mızı, kardeşliğimizi ve başkan adaylarımızı milletimize anlatıyor ve onlardan desteklerini istiyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şu sözleri bizim için yeni dönemin parolası, yol haritasıdır. ‘Dostlarım dün bitti. Bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız, ne dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Dostlarım dün bitti, geçti gitti. Bugün yeni bir gündür. Aydınlık Türkiye için çocuklarımız için gençlerimiz için geleceğimiz için yeniden yollara düşme günüdür. Yolumuz açık olsun Allah yar ve yardımcımız olsun.’ Biz de ülkemizin geleceği için yollara düştük. Kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü davamızın hak olduğunu biliyoruz" diye konuştu.