Denizli 2. Amatör Küme D Grubunda yer alan Karahisar Belediye futbol takımında oynayan İrfan Ozgan (25), yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Raziye Çağlın (23) için takım arkadaşları ile yeşil sahada sürpriz evlilik teklifi hazırladı.

Takımın kaptanı olan Ozgan, Karahisar Belediye'nin Karahisar Stadı'nda Acıpayam Kuyucakspor ile yapacağı karşılaşma öncesi arkadaşları ile soyunma odasından "Benimle evlenir misin Raziyem" yazılı pankartla yeşil sahaya çıktı. Karahisar Belediye-Acıpayam Kuyucakspor karşılaşmasını izlemek için de tribündeki yerini alan Raziye Çağlın, sahadaki pankartı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Tribündeki Karahisar Belediye taraftarlarının da "Evet desene" tezahüratları ile yeşil sahaya inen Raziye Çağlın, futbolcuların açtığı pankart önünde bekleyen erkek arkadaşı Ozgan ile kucaklaştı. Futbolcu Ozgan, "Evet" yanıtı aldığı sevgilisi Çağlın'ın parmağına yüzük taktı ve çiçek verdi. Futbolcular konfeti ile genç çifte mutluluklar diledi.

Sürpriz evlilik teklifinin ardından Ozgan ve takım arkadaşları, hakemin düdüğü ile maça başlarken, şaşkınlığını üzerinden atamayan Çağlın, tribünde kız arkadaşları ile maçı izledi. Çağın, gazetecilere yaptığı açıklamada, hiçbir şeyden haberi olmadan böyle bir sürprizle karşılaştığını belirterek, "Maçı izlemeye gelmiştim. Böyle bir sürpriz karşısında çok heyecanlandım, daha atlatamadım. Söyleyecek bir şey bulamıyorum." dedi.

Ozgan da bir yıldır birlikte olduğu sevgilisine yeşil sahalarda evlilik teklifi yapmaya karar verdiğini belirterek, "Hayatımın en mutlu anlarından birisi bu. Sevgilimin olan bitenden haberi yoktu. Ona da sürpriz oldu. Bana destek veren takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (AA)