Olay, dün Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi 2390 Sokak'ta bulunan TOKİ Konutlarında meydana geldi.  4 yaşındaki ikizler Mustafa Emir Öztürk ve S.M.Öztürk  anneanneleriyle birlikteyken yatak odalarında çakmakla oynamaya başlamaları sonucu  evde yangın çıktı.

SAKLANDIĞI RANZANIN ALTINDAN CESEDİ ÇIKTI

İkizlerden Mustafa Emir (4), saklandığı ranzanın altında yaşamını yitirirken, S.M.Ö. ise anneannesi tarafından dışarı çıkarılarak, son anda kurtarıldı. Dumandan etkilendiği belirlenen S.M.Ö., hastaneye kaldırıldı.

ANNENİN TARİFSİZ ACISI

Binanın 8 katındaki evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonrası söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evine gelerek acı haberi alan ve eşiyle bir süre önce boşandığı öğrenilen anne Raziye Karacaoğlan ve yakınları sinir krizi geçirdi. Oğlunun feci şekilde can verdiği acı olayın ardından anne Karacaoğlan'ın feryadı yürekleri dağladı. Olay yerinde anne Karacaoğlan'ın feryadı ise bir annenin yaşayabileceği en büyük acıyı gözler önüne serdi.

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Hayatını kaybeden 4 yaşındaki Mustafa Emir bugün saat 11.00'da Asri Mezarlık Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.