Etkinlik sektörü temsilcilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan ETKİNLİK-SEN’in Denizli İl Başkanlığı seçime gidiyor. 16 Mart Çarşamba günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan 1. Olağan Genel Kurul’da ETKİNLİK-SEN’in Denizli İl Başkanı belirlenecek.

Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası (ETKİNLİK-SEN) Denizli İl Başkanlığı, 16 Mart’ta Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan seçimle Denizli İl Başkanı’nı belirleyecek.

ETKİNLİK-SEN Genel Başkanlığı tarafından Denizli İl Başkanlığı’na atanan organizatör Senem Alabaş, ETKİNLİK-SEN Denizli 1. Olağan Genel Kurulu’nda yapılacak seçimle, seçilmiş başkan olarak yola devam edecek. Tek aday olarak girdiği başkanlık seçimiyle ilgili açıklamalarda bulunan Alabaş, “Türkiye’de etkinlik sektörünün tüm kollarında faaliyet gösteren firmaları bir araya getiren sendikamız, Denizli’deki yapılanmasını da tamamladı. Kentimizde bu alanda faaliyet gösteren tüm üyelerimizle ETKİNLİK-SEN çatısı altında toplanarak çok güzel bir birliktelik yakaladık. Sektörün tüm temsilcileri olarak demokratik bir ortamda tek ses olduk. Geride bıraktığımız 1 yıla yakın süreçte Genel Merkezimizin şahsıma layık gördüğü il başkanlığı görevimde tüm üyelerimizle el ele vererek yapılanmamızı tamamladık. Şimdi Genel Merkez yöneticilerimizi de ağırlayacağımız 1. Olağan Genel Kurulumuz için hazırız. 16 Mart’ta yapılacak seçimde, yine üyelerimizin teveccühüyle yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sektörümüze hizmet etmek üzere görevimize devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde Denizlimiz; sektörel standartlarımızın yükseldiği, tüm alt kollarıyla birlikte bu sektörde Türkiye’de parmakla gösterilen bir il haline gelecek. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte benimle birlikte yol alan ekip arkadaşlarımıza ve tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki biz birlikte güçlüyüz” dedi.