İşte bu özel tasarımı bulabileceğiniz markaların başında Goorin Bros gelir. Marka hem kumaş kalitesi hem de özgün figürleri tasarımlarına dâhil etmesi nedeniyle oldukça popülerdir. Bu özgün figürler arasında yer alan horoz ise en sık tercih edilenlerin başında gelir. Gururun, yeniden doğuşun ve uyanışın sembolü olan horoz, farklı renklerde olan şapka modellerinde kullanılır. Goorin Bros horozlu şapka günlük bir aksesuar olarak oldukça iyi bir seçimdir. Aynı zamanda spor yaparken, doğa yürüyüşlerinde ya da alışveriş yaparken de bu şık aksesuarı kullanabilirsiniz.

Horozlu Şapka Renkleri

Horoz figürlü şapkada sevdiğiniz renkleri de görmek isterseniz, Hat Quarters’ın geniş ürün yelpazesini inceleyebilirsiniz. Renklerin yanı sıra özel desenlere de sahip olan modelleri farklı kıyafetlerinizle beraber kullanabilirsiniz. Siyah, beyaz, lacivert ve mavi gibi renkler; hayvan figürlü şapka seçeneklerinde yer alanlardan bazılarıdır. Eşofmanınız, sweatiniz, pantolonunuz ya da tişörtünüz hangi renkte olursa olsun dilediğiniz renkte bir şapka kullanabilir ve baştan ayağa şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Horozlu Şapka Özellikleri

Hat Quarters’tan satın alacağınız horoz figürlü şapkalar size kumaş kalitesi, renklerin canlılığı, ergonomik tasarım yönüyle de avantaj sunar. Kullanılan kumaşın %57’si polyester, %43’ü pamuktur. Ürünlerin arka kısmında bulunan file, kafanızın terlemesini önleyerek hava aldırır. Arka kısımda bulunan ayarlanabilir arka şerit sayesinde kafa genişliğine uygun şekilde kullanım sağlanabilir.

Goorin Bros şapkalarda renk solması gibi bir sorun meydana gelmez. Bu sayede uzun süre kaliteli görünümünü koruyan bir ürüne sahip olarak ayrıcalıklı bir şıklığın keyfini uzun süre çıkarabilirsiniz. Beyzbol şapkası şeklinde tasarlanan ürünler, yaz aylarında güneşten korunmanız için ideal yapıdadır.

Goorin Bros Horozlu Şapka Modelleri İçin Doğru Adres

Goorin Bros şapkaları satın almak için doğru adres olan Hat Quarters, cazip fiyat seçenekleri sunarak sizi kaliteli ürünlerle buluşturur. Renk, tasarım gibi farklı detaylara göre satın almak istediğiniz modele karar verdikten sonra hemen siparişinizi oluşturarak, yeni aksesuarınızın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.