Denizli’de hukuk camiasının sevilen isimlerinden Eda Taşdöğen ile Elif Seda Taşdöğen; hukuk ve danışmanlık bürosunu düzenlenen törenle açtı. Merkezefendi İlçesi; Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 53. Sokaktaki büronun açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  MHP Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Barosu Başkanı Avukat Adnan Demirdöğer, Av. Yusuf Garip, çok sayıda avukat ve davetliler katıldı.

Denizlili avukat kardeşler Eda Taşdöğen ile Elif Seda Taşdöğen; Taşdöğen Hukuk & Danışmanlık Bürosunu gerçekleştirilen törenle açtı.

BAŞKAN ZOLAN TEBRİK ETTİ

Açılış töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, genç meslektaşlarına başarılar diledi ve, “Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Avukatlık mesleğini adalet, hak, hukuk çerçevesi içerisinde yapacağınıza yürekten inanıyorum. Mesleğinin layıkıyla yapacak olan arkadaşlarımızın artması sebebiyle gerçekten çok mutluyum” dedi.

Denizlili avukat kardeşler Eda Taşdöğen ile Elif Seda Taşdöğen; Taşdöğen Hukuk & Danışmanlık Bürosunu gerçekleştirilen törenle açtı.

“ADALETE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ”

Açılış törenine katılan herkese teşekkür eden Eda ile Elif Seda Taşdöğen kardeşler; “Adalete katkıda bulunmak istiyoruz. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, çok sevgili meslektaşlarımıza ve davetlilere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu 4 İlçede Uyuşturucu Operasyonu