1998 yılında Denizli’de dünyaya gelen Süleyman Ferit Sözkesen, bundan 2 yıl önce 21 yaşında cam piyasasına girdi. E-ticaretin hız kazandığı pandemi döneminde Vetroce adlı cam markasını kurarak yurtdışı ve yurtiçi satışlarıyla kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Uluslararası Kalite Ödülleri organizasyonunda yılın en çok satış yapan marka ödülüne layık görülen Süleyman Ferit Sözkesen, ödülünü aldı. Ödülünü aldıktan sonra başarısını ekip arkadaşlarına bağlayan Sözkesen, ““Başarı ekip işidir.” diyerek, ödülünü birlikte çalıştığı arkadaşlarına adadı.

Denizlili genç işadamı Süleyman Ferit Sözkesen, 2 yıl önce Vetroce ile girdiği cam piyasasında  ‘En çok satış yapan marka’ ödülüne layık görüldü.

“YATIRIMLARIMIZ HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR”

Üretim anlayışlarını;  “üreticiden tüketiciye” felsefesini benimsediklerini ifade eden Süleyman Ferit Sözkesen, “Makine sanayi alanında da yatırımlarımız hızla devam etmektedir. İhracat alanında da güçlenerek ülkemize daha fazla döviz girdisi sağlamak istiyoruz. “ diye konuştu. Sözkesen Ocak 22’de Londra’da düzenlenecek başka bir ödül törenine de davet edildi.