Olay, Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İ.B. yanındaki M.O. ve F.A. ile birlikte V.G. ve M.B.’nin ofisine gitti. Daha sonra aralarında çıkan tartışma sonucu İ.B., yabancı uyruklu kız arkadaşı M.O.’yu yanına alarak, M.B. İle V.G.’nin şirket aracıyla işyerinin duvarına süratle çarptı. Hıncını alamayan İ.B., yanındaki bıçakla M.B., V.G. ve yine yabancı uyruklu F.A.’ya saldırdı. Arbede sırasında İ.B. ağır yaralanırken V.G., M.B. ve F.A., vücudunun çeşitli yerlerinde bıçakla yaralandı.

Olayı anlatan M.O., “Bayan arkadaşımın sevgilisi bizi buraya davet etti, misafir olarak buraya geldik. İki bardak alkol içtik. Arkadaşımın sevgilisi, kız arkadaşının sanırım eski sevgilisini benim erkek arkadaşıma tanıyıp tanımadığı sordu. Daha sonra ise kavga çıktı. Kız arkadaşımın sevgilisi ya da elemanı erkek arkadaşımı bıçakladı” dedi.

Yerde kanlar içerisinde yatan İ.B. sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine diğer yaralılar ise çevre hastanelere kaldırıldı. İbrahim Bozkurt durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.