Suriye’li İki Şüpheli Uyuşturucu İle Yakalandı Suriye’li İki Şüpheli Uyuşturucu İle Yakalandı

Mazıköy Mahallesinde orman kesim sahasında çalışan Mehmet Ünal 29 Ağustos akşamı kesilen tomrukları traktörüne yükledikten sonra kesim sahasından ayrıldı. Ertesi gün geldiğinde traktörünün yerinde olmadığını fark eden Ünal, Mumcular Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulundu. Hırsızlık olayı ile ilgili Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT tarafından araştırmalara başlanarak olay ile ilgili bilgiler İl Emniyet Müdürlüğü birimleriyle de paylaşıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çalınan traktör, 10 gün sonra 250 kilometre uzaklıkta Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulundu.

JASAT ile Muğla Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Bürosu ekiplerinin 10 gün ve 250 kilometre süren titiz çalışmaları sonucu çalınan traktörün Denizli iline bağlı Acıpayam İlçesi bölgesinde olduğu bilgisi alındı. İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin müşterek çalışmaları sonucu çalınan traktörün arka kovanı ile ön kepçesi Acıpayam İçesinde ele geçirildi. Çalışmalarına devam eden ekipler çalınan traktörü ise Serinhisar ilçesinde bularak sahibine teslim etti. Olaya karıştığı tespit edilen 4 kişiden 3’ü ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılırken, 1 şüpheli gözaltına alındı.