Bariyere Çarpan Motosiklet  27 Metre Savruldu  Sürücüsü Hayatını Kaybetti Bariyere Çarpan Motosiklet  27 Metre Savruldu Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Gözler Mahallesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine K. İle M.K. arasında yasak aşk nedeniyle kavga çıktığı, genç kadının evli olmasına rağmen iki sevgilisinin olduğu iddia edildi. Mine K. ile eşi M.K.’nın 18 Ağustos 2022’de tartışma yaşadığı ardından da gece saatlerinde Mine K.’nın ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Denizli’de yaklaşık 5 aydır kendisinden haber alınamayan ve sırra kadem basan 1 çocuk annesi genç kadının bulunması için Karahayıt Mahallesindeki termal su kuyularında arama çalışması sürüyor.

TV PROGRAMINDA BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Aradan geçen süre zarfında Mine K.’nın abisi T.K. “Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi M.K. yaptı” dedi ve televizyon programında iddialarda bulundu. Televizyon programında yüz yüze gelen taraftar, birbirlerini suçlarken, Denizli’deki jandarma ve polis ekipleri de harekete geçti.

SU KUYULARI ARANIYOR!

Mine K.’nın bulunması için ekipler çalışmalarını genişletirken, Pamukkale İlçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde bulunan şifalı suların çıktığı birçok kuyuda arama çalışması başlattı. Çalışmalar hız kesmeden devam ederken, şu ana kadar genç kadına ait bir iz bulunamadı.