Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile 19.07.2021-25.07.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; Çevre illerinden Denizli'ye otobüsle uyuşturucu madde getirileceği ve satılacağı yönünde alınan bilgiler üzerine yürütülen çalışmalar kapsamında; şüpheli şahısların geldikleri otobüs takibe alınmış, Denizli otogarın da düzenlenen operasyonda; 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Denizli'de Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2 şüpheli şahıs yakayı ele verdi.

Yakalanan şüpheli şahısların üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada, satışa hazır vaziyette Skunk maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıstan 1 şüpheli şahıs tutuklandı.

Denizli'de Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2 şüpheli şahıs yakayı ele verdi.

17 ŞAHIS YAKALANDI

Denizli genelinde 19.07-25.07.2021 tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 17 şüpheli şahıs yakalandı. Haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan operasyon ve aramalarda; Çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette,  kannabinoid maddesi, skunk maddesi, esrar, eroin ve uyuşturucu hap, ele geçirildi.