Garip olay, Pamukkale İlçesi Hacıkaplanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre elektrik ustası Mesut Tüfek, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir araç kiralama işyerinin elektrik arızası için sabah saatlerinde işyerine geldi. Tüfek, işyerine girmeden önce rahat çalışabilmek için ceket ve kazağını dışarıda takım çantası ve matkap çantasının üzerine bıraktı. Daha sonra sigortalardaki arızayı tamir eden usta, dışarı çıktığında ise ceket ve kazağını bulamayınca telaşlandı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işyerinin elektrik arızasını gideren Mesut Tüfek, işyerine girmeden önce ceket ve kazağını kapının dışına bıraktı. Sabah saatlerinde yaşanan olayda Tüfek’in cüzdanı ve anahtarlarının bulunduğu ceket ve kazağı yaşlı bir adam alarak kayıplara karıştı.

 CÜZDAN VE ANAHTAR VARDI

 Hemen güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Tüfek, kayıtları incelediğinde ise gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kamera kayıtlarında yaşlı bir adamın, dışarıda bırakılan ceket ve kazağı alıp gittiği yer alıyor. Yaşlı adamın, herkesin dışarıda olduğu bir anda ceket ve kazağı alarak gitmesi kameraya yansırken, ceketin içinde Tüfek’e ait cüzdan ve anahtarın bulunduğu öğrenildi. Tüfek, “Gözüm ceket ya da kazakta değil. Cüzdan ve anahtarlarımı geri getirmesini istiyorum” dedi.