Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim, poliklinik görevini yaptığı sırada saldırıya uğradı. Saat 11.30'da meydana gelen olayda Dr. Alim yüzüne yumruk darbesi aldı. Saldırganı çevrede bulunan hastalar ve ve güvenlik görevlileri durdurdu.  Darp edilen doktor hemen tedavi altına alınırken, saldırgan ise gözaltına alındı. Yüzüne darbe alan doktorun 3gün rapor aldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli Üroloji Uzmanı Doktor Hüseyin Alim, bir hasta tarafından darp edildi. Bugün saat 11.30 sıralarında olan olayda saldırganın doktoru yumrukladığı öğrenildi. Zanlı yakalanırken, doktorun 3 gün rapor aldığı öğrenildi. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, olaya tepki göstererek saldırıyı kınadı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ÖZTÜRK, SALDIRIYI KINADI

Saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, “ İlimizde Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim’e yönelik yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, değerli hekimimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Amacı insanlığa hizmet olan, vatandaşlarımıza hizmet sunma gayretiyle gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur. Sağlık çalışanlarımızın bu gibi olaylara maruz kalması onur kırıcı, gönül kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Sağlık çalışanımızın yanında olduğumuzun ve bu çirkin saldırının da sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.