Denizli, Aydın’dan gelen bir otomobil kazasıyla hüzne boğuldu. Denizli'den İzmir’e giden Ali İ.’nin  kullandığı 20 HA 949 plakalı otomobil, Aydın otoban girişinde kaza yaptı. Araç, otoban gişelerini ayıran orta beton bariyere ok gibi saplandı. Kazada sürücü dahil Davut Ö, Mehmet O. ve Havva O. yaralandı. Otoban gişeleri uygulama noktasında görevli polislerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan iki kişiyi sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra her biri Aydın'daki hastanelere kaldırıldı. Ancak feci kazada sürücü Ali İ. ve Havva O. tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. İddiaya göre, kazanın başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle yaşandığı öne sürüldü.

ÇİFTİ ÖLÜM AYIRDI

Kazada İzmir’e gitmek için araçta yer alan M.O. ve H.O.’nun evli olduğu öğrenildi. Kazada karısını kaybeden M.O.’nun hastanede tedavisi devam ediyor. Trafik kazası çifti de sonsuza kadar ayırdı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YARDIMA KOŞTU

Aydın'ın Söke ilçesini ziyaret için bölgeden geçen Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz kazayı görerek hemen kazazedelerin yardımına koştu. Açıkgöz, “Sağlık ekiplerimiz hemen olay yerine gelerek gerekli müdahaleyi yaptılar. Yaralılarımıza geçmiş olsun” dedi.