Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir ikamette uyuşturucu madde bulundurulduğu ve satışının yapıldığı şeklinde istihbarı bilgiler alınması üzerine operasyon düzenlendi. 5 kişi yakalanırken, şahısların üzerlerinde ve ikamette yapılan aramada; operasyon esnasında yakalanmamak için banyo gideri içerisine döküldüğü anlaşılan ve görevlilerce elektrik süpürgesi yardımı ile çekilen 70 gram kannabinoid maddesi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 25 TL nakit para ele geçirildi. Adli makamlara Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan sevk edilen 5 kişiden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA UYMADI

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına uymayarak aracı ile trafiğe çıkarak uyuşturucu madde sattığı tespit edilen 1 kişi yakalandı. Şüpheli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda aracın radyo kısmının içerisine zulalanmış, satışa hazır vaziyette muhtelif cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem yapıldı.

16 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 33 şüpheli şahıs yakalandı Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen toplam 16 kişi tutuklandı.

Yapılan operasyon ve aramalarda; yarım kilogram esrar maddesi, muhtelif cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 25 Lira, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, tabancalara ait 8 adet mermi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.