31 Mart Mahalli İdareler seçiminin kazananı olarak Babadağ Belediye Başkanı seçilen Ali Atlı, yönetimini devraldıkları Babadağ Belediyesi’nde tasarruf ve tedbir amaçlı sürdürülen çalışmalar neticesinde göreve geldikleri Nisan ayından itibaren 4 aylık mali verilerine göre; Mal Hizmet Alımları ve Temsil Ağırlama giderlerinde toplamda 176 bin TL tasarruf sağlandığını duyurdu.

TASARRUFLAR HİZMETLERİ AKSATMADI

Belediye bütçesinin daha verimli kullanılması amacıyla tasarruf çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Atıl, tasarruf yapılan 4 aylık süreçte belediye hizmetlerinde herhangi bir aksaklığın yaşanmadığını ve hizmetlerin yapılmaya devam edeceğini belirterek, “Bu süreçte 1 adet otel, sanat merkezi, kafeterya ve yeni Otobüs terminali yapılarak faaliyete geçirilmiş olup 4 adet dükkan yapılarak kiraya verilmiştir. Ayrıca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) inşaatımızda başlamıştır. Belediyemize yatırım amaçlı bu çalışmalarımıza şuan hazırlık aşamasında olan 1 adet restoran ve tekstil çarsı ile 1 adet butik otel Eylül ayında dahil olacaktır” diye konuştu.

OFF-ROAD İLÇEYE HEYECAN VE DEĞER KATTI

Atlı ayrıca, tasarruflar sürerken belediyeye kazandırılan hizmetlerin yanı sıra ilçede ilk kez bir Off-Road gösterisi ve bunun yanında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini hatırlattı. Etkinliklerde Off-Road gösterilerinin yanı sıra Babadağ’da üretimi teşvik edecek, katma değer kazandıracak stantlarında bulunduğunu aktaran Atlı, Babadağ ekonomisini ve sosyal yaşantısını arttırmak adına bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.