Babadağ Belediyesi "Kotunda İyilik Var" kampanyası çerçevesinde bir çok kurumla birleşerek kolları sıvadı. "Geleceğe nefes ol" kampanyası ile projeleri birleştiren ortaklar, bugün fidan dikerek sağlıklı gelecek için işe koyuldular.

Babadağ Belediyesi, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD), Orman Genel Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi, TEMA ve Forum Çamlık ortaklığında yapılan fidan dikme etkinliği Babadağ'da yapıldı. Ağaç dikme etkinliğine Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağ Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş,  Pamukkale Üniversitesi’nden Ayşegül Koyuncu Okca, Forum Çamlık Müdürü Didem Kırşallıoba, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, Orman Bölge Müdürlüğü’nden Erhan Çetinkaya, TEMA Denizli İl Temsilcisi Gürkan Semiz,  CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz katıldı.

 "Kotunda İyilik Var" diyerek bir çok fidan toplayan ortaklar, topladıkları fidanları seçilen bölgeye, okul öğrencileri ile dikti. İlkokul öğrencilerinin büyük istekle katıldığı etkinlikte herkes ağaç dikerek geleceğin oksijen deposuna katkı sundu. Büyük bir hatıra ormanının başlangıcını yapan ağaç dikme etkinliği renkli karelere vesile oldu. Dikilen ağaçlar Babadağ’ın temiz ve eşsiz doğasına değer kattı.  

Göreve geldiği günden beri sosyal projeleri ile adından söz ettiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yapılan fidan dikim etkinliğinde "bugün buraya gelerek ağaç diken herkes geleceğe büyük bir iyilik yapmış oldu. Bu anlamlı etkinlik için elini taşın altına koyan bütün ortaklarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Babadağımızın yeşil ve temiz havası bu ağaçlar sayesinde daha da eşsiz hale gelecek. Çocuklarımız gelecekte bu ağaçlar ile nefes alıp verecek. Onlara kirli, havasız ve beton yuvası haline gelmiş bir dünya değil, yeşilliği ile gözleri kamaştıran bir dünya bırakmalıyız. Bunun için de elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bizler için bu alanlar rantın talanın yapılacağı değil, daha temiz, oksijen deposu olabilecek alanlardır. Katkı sunan herkese çok teşekkür ederiz" dedi. Bunun dışında Şeref Arpacı ve Forum temsilcisi de etkinliğe destek olanlara teşekkür ederek, bu güç birliği ile ortaya çıkan enerjiden memnun olduklarını söylediler.