9 Ekim’de Türkiye ordusu tarafından Suriye'nin kuzeyini terörist güçlerden temizlemek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Operasyonu’na tüm Türkiye’den destekler sürüyor. Operasyona verilen desteklerden bir yenisi Babadağ Belediyesi tarafından geldi. Babadağ Belediye Meclisi bugün olağanüstü toplantı yaparak tek gündemi masaya yatırdı. Belediye Başkanı Ali Atlı başkanlığında toplanan CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti grupları Barış Pınarı Operasyonu’nu değerlendirerek destekleme vurgusu yaptı.

Belediye meclisinden çıkan kararda “Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölge barış ve huzur getirmek gayesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerimize Suriye'nin kuzeyine doğusuna yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı sebebiyle belediye meclisimizin desteğini belirtmek istiyoruz. Kahraman ordumuzun yanındayız. Allah ordumuzu muzaffer eylesin diye Mehmetçiğimizi korusun diye dua ediyoruz. Vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için şehit olan askerlerin, tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyoruz. Bütün temennimiz Mehmetçiğimizin kazaya belaya uğramadan yurdumuza sağ salim dönmesidir. Allah yardımcımız olsun” denildi.

Ayrıca Babadağ Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Suriye’de Barış Pınarı Operasyonunda şehit olan tüm askerler ve bütün şehitler için 18 Ekim Cuma günü Babadağ’da bulunan Çarşı Camii’nde Mevlid-i Şerif okutturup lokma hayrı yaptıracak.