Denizli’nin Babadağ ilçesinde Babadağ Belediyesi ve Özel Ege Kent Hastanesi arasında protokol imzalandı. Bugün Babadağ Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Özel Ege Kent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Üstek Künarcı katıldı. Belediye personelleri ve birinci dereceden aile üyeleri için yapılan anlaşmaya Babadağ Belediye Başkanı ve Ege Kent Hastanesi yöneticileri imza atarak anlaşmayı resmileştirdi.  Protokole göre belediye personelleri ve birinci dereceden aile üyeleri hastane hizmetlerinden %20 indirimli olarak yararlanacak. Ayrıca Üstek Grup firmalarından olan spor salonunda da çalışanlar ve yakın aile üyeleri için %10 indirim uygulanacak.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde belediye personelleri ve birinci dereceden aile üyeleri için Babadağ Belediyesi ve Ege Kent Hastanesi protokol imzaladı.

“BELEDİYEMİZİN PERSONELLERİ BİZLER İÇİN HER ZAMAN ÇOK KIYMETLİ”

Protokolü imzalamak için bir araya gelen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Ege Kent Hastanesi yöneticileri iş birliğinden ötürü memnun olduklarını dile getirdi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili olarak “Belediyemizin personelleri bizler için her zaman çok kıymetli. Emeklerinin karşılığını layıkıyla vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Belediyemizin emekçileri olmasa belediyemiz de olmazdı. O yüzden çalışan kadromuzun işini severek yapması da bizler için çok önemli. Bugün de onların sağlık harcamalarını bir nebze olsun azaltmak için böyle bir iş birliğine imza attık. Bu protokolde yer almaktan çok mutluyuz. Umarız personellerimizin ve ailelerinin hastaneler yolu hiç düşmez, düşerse de yanlarında olduğumuzu hissedebilirler.   Ege Kent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek’e, yine Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Üstek Künarcı’ya iş birlikleri ve ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.

"Onun Karşısında Çalmak Çok Farklı Bir Duygu" "Onun Karşısında Çalmak Çok Farklı Bir Duygu"