Toplamda 4 set oynana maçın 3 setini kazanan Cavidilspor oyuncuları sahadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı. Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi 1. grupta antrenör Sedat Zahran yönetiminde mücadele eden Cavidilspor Erkek Voleybol Takımı geçen hafta olduğu gibi bu hafta da sahadan kazanan taraf olarak ayrıldı. Babadağ Kapalı Spor Salonunda Kütahya Simav Şeref Koleji ile maç yapan Cavidilspor erkekleri ilk sete 7 sayı fark atarak başladı. 3’üncü sete kadar üstünlüğü koruyan Cavidilspor 3’üncü sette Simav Şeref Koleji’ne bir puan verdi.

3-1 Galibiyetle Sahadan Ayrıldılar

Birinci set 25-18  Cavidilspor’un üstünlüğüyle bitti. İkinci sette 25-21’lik puan Cavidilspor erkeklerinin üstünlüğü ile sonuçlandı, karşı takım Kütahya Simav Şeref Koleji arada ki skoru ne kadar kapatmaya çalışsa da kapatamadı. Üçüncü setin sonuna gelindiğinde ise skor tahtasında 25-27’lik Kütahya Simav Şeref Koleji takımının üstünlüğü vardı. Son sette 25-22’lik skor Cavidilspor’a maçı 3-1 kazandırttı.

Maçın başından itibaren salonda bulunan Babadağ Kaymakamı Adem Karataş ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı maç sonunda oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.