Babadağ Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerini sürdürürken öğrencileri de unutmadı. EBA'ya ulaşmada sıkıntılar veya benzeri sorunlar yaşayan öğrencilere 'Dijital Öğrenim Paketi' hazırlandı. Hazırlanan pakette her yaştan öğrenci için deneme kitapçıkları, testler, ders kitapları ve ders anlatımları bulunuyor.

HER ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ OLACAK

İlçede bulunan her öğrencinin belediyeden teslim alacağı kart ile ulaşabileceği paketler öğrencilere tamamen ücretsiz olacak. Belediye binasından kart dağıtımlarına başlayan Babadağ Belediyesi öğrencilere dağıtılan ücretsiz tablet dağıtımının ardından yine bir eğitim projesi takdirleri topluyor. Vatandaşlar çocukları için sağlanan online ders imkanından memnun kalırken belediyede eğitim için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Online Dijital Öğrenim Paketi’yle ilgili düşüncelerini aktaran Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı "Pandemi dönemi sebebiyle öğrencilerimiz eğitimlerine uzaktan devam ediyor. Uzaktan eğitimde öğrencilerimiz verimlilik sıkıntısı yaşıyor. Bizlerde öğrencilerimizi desteklemek ve eğitime katkıda bulunabilmek amacıyla çocuklarımıza  “Online Dijital Öğrenim Paketi” hediye ediyoruz. Öğrencilerimiz kartlarını belediyemizden alarak, günün istedikleri saatinde internet üzerinden online denemelere, online testlere, online ders kitaplarına ve video ders anlatımlarına ulaşabilecekler. Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatıdır. Onların eğitimi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.