Babadağ Belediyesi ilçeye bir yeni proje daha kazandırdı. Her vatandaş tarafından vazgeçilemez bir araç haline gelen telefonlar için belediye ilçenin iki işlek noktasına şarj istasyonu kurdu. Çarşı Meydanı ve merkezde bulunan parka kurulan şarj istasyonları ile vatandaşlar bugünden itibaren ücretsiz şarj istasyonlarını kullanıma başladı.

Vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği şarj istasyonu için kilitli telefon kabinleri ile şarj edilen telefonlar güvenli duruma getirildi. Şarj istasyonundan yararlanan ilçe halkı, belediyeye teşekkür ederek, projeleri için Başkan Atlı’yı ve ekibini tebrik etti.

“ŞARJ İSTASYONLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

İlçenin modernleşmesi için yeni projelere devam eden belediye daha önce de wifi istasyonları kurarak modern çağın gerekliliklerini ilçeye yansıtmıştı. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili olarak “İlçemiz her geçen gün yaptığımız projeler ile daha da modernleşiyor. Artık cep telefonlarımız bizim için vazgeçilmez bir araç haline geldi. Şarj problemi yaşanmaması için ilçemizin en işlek noktalarına şarj istasyonu kurduk. Vatandaşlarımız ücretsiz olarak bu istasyonlardan faydanabilecekler ve kilitli telefon kabinleri ile de telefonları güvende olacak. İlçemizi her geçen gün daha da modernleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Söz konusu çalışmaksa biz varız, dedik ve çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Şarj istasyonlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.