Baklan Belediyesi tarafından düzenlenen Mahaller Arası Futbol Turnuvası’nda ilçedeki mahalle takımlarının yanı sıra ilçedeki kurumlar ile Çivril’den Özdermirci ve Çal’dan Denizler mahallerinin takımları da mücadele edecek. Turnuvada Belediyespor, Genç Dedeköy, Alpspor, Çataloba, Dağal, Beyelli, Kavaklar, Hadim, Jandarma, Emniyet, Özdemirci ve Denizler takımları birincilik için yarışacak.

Baklan Belediyesi Halı Sahası’nda düzenlenen turnuvada açılış maçı Genç Dedeköy ile Emniyet takımları arasında gerçekleşti ve maçı Genç Dedeköy 8-1’lik skorla kazandı. Açılış maçının santrasını Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever yaptı.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, turnuvanın amacının mahalle kültürünü yaşatmak ve mahalleler arası kardeşlik bağlarını güçlendirmek olduğunu belirterek, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Gülsever, “Spor dostluk ve kardeşliğin bir simgesidir ve insanları bir araya getiren önemli bir olaydır. Bu tür güzel spor faaliyetleri de bizleri mutlu ediyor. Centilmence ve spora yakışır karşılaşmalar olsun. Bizler de fırsat buldukça gelip maçları takip edeceğiz. Merkezi hükümetimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemiz iş birliğinde ilçe ve mahallelerimizde gençlerimiz için önemli spor tesisleri kazandırılmıştır. Bu tesisler sayesinde önemli sporcular yetişeceğine inanıyoruz. Bu turnuva gençlerimiz arasında dostluklara vesile olmasını dilerim” dedi.