Olay, 9 Ağustos akşamı Bekilli ilçesinde faaliyet gösteren bir içkili mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; M. M. (36) arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gazinoya geldi. Alkol alıp eğlenmeye başlayan M. M., bir anda kız arkadaşı R.Ö’yü (21) karşısında görünce büyük şok yaşadı. Kız arkadaşının alkollü mekanda çalıştığını öğrenince çılgına gönen M. M., genç kızı zorla mekandan alıp götürmek istedi. Bunun üzerine mekan sahibiyle aralarında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Denizli’de eğlenmeye gittiği gazinoda kız arkadaşıyla karşılaşan aşık, genç kızı zorla götürmek isteyince mekan sahibiyle tartışma yaşadı. 7 arkadaşıyla birlikte geri dönen aşık, pompalı tüfek ve otomatik silahlarla içkili mekanı taradı.

ORTALIK BİR ANDA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Mekana birlikte geldiği 7 arkadaşıyla birlikte dışarı çıkan M. M., araçlarında bulunan pompalı tüfek ve otomatik silahlarla geri döndü. Öfkeli grubun rastgele ateş etmeye başlaması üzerine içeride can pazarı yaşadı. Çalışan ve müşterilerin panik halinde kaçışmaları arasında grup ile mekan sahibi arasındaki silahlı çatışma devam etti. Masaların altına girerek ve eşyalar ile araçların arkasına gizlenerek ateş etmeye devam eden öfkeli grup, M. M’nin kız arkadaşını da yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı.

Denizli’de eğlenmeye gittiği gazinoda kız arkadaşıyla karşılaşan aşık, genç kızı zorla götürmek isteyince mekan sahibiyle tartışma yaşadı. 7 arkadaşıyla birlikte geri dönen aşık, pompalı tüfek ve otomatik silahlarla içkili mekanı taradı.

JASAT HEMEN DEVREYE GİRDİ

Silahlı çatışma yaralanan mekan sahibi ve 2 çalışanı, ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. JASAT ve Bekilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek düzenlediği operasyon sonucu, olaya karışan 8 şüpheliden 6’sı yakalanarak adliyeye sevk edildi. Daha önce hiçbir suça karışmamış olan S. Ö. (29), S. Ş. (20), T. B. (24) ve Z. G. (28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. K. D. (21) ve M. M’nin kız arkadaşı R. Ö. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Firari durumdaki olayın asıl şüphelileri olan M. M. ve Z. K’nin (39) yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Aranan şüphelilerden M. M’nin “Adam Öldürmek Cürümleri, Kasten Yaralama, Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” gibi suçlardan 5, Z. K’nin is benzer suçlardan 8 suç kaydının olduğu öğrenildi.