Deha20 Gazetesi’nin haberine göre, Beyağaç’ta 9 ay önce iki çocuğunu da alarak evi terkeden ev kadını Kezban Çağan’dan haber alınamıyor. Eşi ve iki çocuğunu gidebileceği her yerde arayan baba Gökhan Çahan, Beyağaç Emniyet Amirliği’ne de durumu bildirdiğini ancak aylardır sonuç alamadığını belirtti.

Geçtiğimiz yıllarda da bir çocuğunu yanına alarak evi terkettiği öğrenilen Kezban Çahan, bu kez kızları 1.5 yaşındaki Ayşegül ve 4 yaşındaki Raziye Ela ile birlikte kayıplara karıştı. Gökhan Çahan’ın kayıp başvurusunun ardından polis ekipleri ilçedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polisin çalışmalarında da anne ve iki çocuğunun izine rastalanamadı.

Beyağaç’ta çiftçilikle geçimini sağlayan baba Gökhan Çahan, “Eşimle hiçbir kavgamız olmadı. Buna rağmen önceki yıllarda da evi terketmişti. Artık alışkanlık haline getirdi ve beni de iki çocuğumdan ayırdı. Eşimin ailesi dahil gidebilecekleri her yerde aradım. Polise de kayıp başvurusunda bulundum. Ailemi gören ya da bulanların insaniyet namına polise bildirmesini istiyorum” dedi.