Bozkurt Belediyesi, yangın bölgelerine destek olmaya devam ediyor. Daha önce Manavgat’a 4 tır yem gönderen Bozkurtlular şimdi de Milas ve Kavaklıdere’nin yanında… İhtiyaç listelerine göre hazırlanan yardım tırında; temel ihtiyaç malzemeleri ile jeneratör, Powebank, yanmaz eldiven ve yangın bölgesinde kullanılmak üzere itfaiye erleri için ekipmanlar yer alıyor.

“ORMANLARIMIZ GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE YANARAK YOK OLDU”

“Ormanlarımız, canlılarımız gözlerimizin yanarak yok oldu” diyen Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, “ İnsanlar ellerinde bir şişe suyla koşup yangınları söndürmeye çalışıyor. Verdikleri bu mücadele sırasında bazı acil ihtiyaçlar söz konusu. Biz de orada acilen kullanacakları malzemeler nedir diye belediye başkanlarımızı ve yöre insanlarımızı arayıp bilgi aldık. Ardından da bu malzemelerin en kaliteli, en dayanıklı olanlarını günlerdir süren araştırmalarımızla temin ettik” dedi.

Bozkurt Belediyesi yangın mağdurlarına destek olmak için başlattığı destek kampanyalarına devam ediyor. Daha önce Manavgat’taki çiftçilerin hayvanları için 4 tır yem gönderen Bozkurtlular şimdide yangının bir türlü önüne geçilemediği Milas ve Kavaklıdere’ye 2 tır yardım kolisi gönderdi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İhtiyaca göre liste hazırladıklarını kaydeden Başkan Çelik, “Topladığımız bütün ürünleri tek tek farklı renklerde poşetleyip kutulara koyduk. Orada zaten hayat mücadelesi veren insanlar, bir de hangi poşette ne var, bu kadınlar için mi yoksa erkekler için mi diye düşünmesin. Günlerdir bu özverili çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve Bozkurt Kadın Kooperatifimizin güzel yürekli kadınlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Çelik ayrıca, “Çağrıya çıktığımız andan itibaren, bizleri arayarak küçük ya da büyük, imkânları ölçüsünde destekte bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ülke sizin gibi insanların yüreklerinde yeniden yeşerecek, yeniden ayağa kalkacaktır” ifadelerini kullandı.