Buldan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce hazırlanan “Sıfır Atık Yönetim Sistemi Kurulum Projesine”,  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından hibe desteği sağlandı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, çevre kirliliği ile mücadele kapsamında Buldan Belediyesi’ne hibe olarak gönderilen, 115 adet Geri Dönüşebilir Atık (Kağıt-Cam-Plastik-Metal) Konteyneri ile 120 adet Evsel Atık Konteynerini teslim alan Başkan Mustafa Şevik’e birim amirleri eşlik etti. Hibe edilen konteynerleri  teslim alan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  “Belediye olarak, daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Buldan Belediyesi’ne, Belediyenin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına sunmuş olduğu “Sıfır Atık Yönetim Sistemi Kurulum Projesi” kapsamında; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından “Çevre Kirliliği ile Mücadele” kapsamında 115 adet Geri Dönüşebilir Atık (Kağıt-Cam-Plastik-Metal) Konteyneri  ile 120 adet Evsel Atık konteyneri hibe edildi.

“DAHA TEMİZ BULDAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Konteynırların ilçe genelinde,  ihtiyaç duyulan alanlara yerleştirileceğini belirten Başkan Şevik, “Göreve geldiğimiz günden itibaren daha temiz, daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir Buldan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce sağlık, önce sıhhat diyoruz. Temizlikteki başarı çıtamızı her geçen gün daha ileri bir boyuta çıkartıyoruz. Bu kapsamda bizlere destek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ederim” dedi.