Buldan’ın Çaybaşı Mahallesi Kestane Deresi mevkiinde 2017 yılında yapımına başlanan ve Buldan Belediyesi’nin ve hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayında ibadete açılan Kestane Deresi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Taş, Başkan Yardımcısı Muammer Çiçek, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Ergin, Hüseyin Karaca, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Belediye olarak imkânlarımız doğrultusunda, ilçemizin hem eğitimine hem de maneviyatına önem veriyoruz.  Bu konuda, okullarımıza ve camilerimize maddi ve manevi destek vermeye çalışıyoruz.  Buldan’ımıza çok güzel bir cami kazandıran siz dernek yönetimine ve hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in,  ilçe genelindeki eğitim kurumları ile ibadethanelere verdiği destek devam ediyor. Başkan Şevik’e, okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim eden Buldan Salih Gökçe Anaokulu’nun minik öğrencilerinin ardından bir teşekkür de Kestane Deresi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden geldi.

Cami inşaatına ve ibadete açılmasına önemli katkı sağlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür plaketi takdim eden Kestane Deresi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Taş, “Mahallemizin Kestane Deresi mevkiinde 2017 yılında inşaatına başladığımız camimiz, Hayırsever Buldanlıların ve belediyemizin destekleriyle ibadete açtık.  Dernek yönetimi ve cami cemaati adına ben, Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’e teşekkür ederim” dedi. Daha önce de Buldan Salih Gökçe Anaokulu’nun minik öğrencileri Başkan Şevik’i ziyaret ederek, okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi vermişti.