Beraberinde dansçıları ile birlikte Buldan’a gelen Otilia’ya Buldan gezisinde Belediye Başkanı Mustafa Gülbay eşlik etti. Festival çarşısında birlikte yürüyen Başkan Gülbay ve Otilia’yı tanıyan vatandaşlar yoğun bir şekilde fotoğraf çektirme isteğinde bulundular. Kimseyi kırmayan ve isteyen herkesle fotoğraf çektiren Otilia, Buldan dokumalarının satıldığı dükkanları da gezdi. Buldan Bezi’nden yapılmış bazı giysileri deneyen Otilia’ya işyeri sahipleri, denediği giysileri hediye ettiler.

Buldan Belediyesi El sanatları ve Kültür Merkezi’ni de gezen Otilia, burada el dokuma tezgahında dokuma yapmayı denedi. “Herkesi bildiği işi yapmalı, bu iş gerçekten zormuş” diyen Otilia’ya Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, buradaki el tezgahlarında dokunmuş Buldan hoşgör kumaşından dikilmiş gelinlik hediye etti. Otilia, düğünden önce gelinlik giymek iyi değildir deyip, “İlerde bir damat bulursam bu gelinliği o zaman giyerim” diyerek hediyeyi kabul etti.

Buldan’ı çok sevdiğini, buraya sık sık gelmek istediğini belirten Otilia, Buldan’da ilerleyen günlerde bir klip çekmek istediğini ifade etti. Otilia ve dansçıları daha sonra Buldan’dan ayrıldılar.