Denizli’nin Buldan İlçesinde henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Bölgede itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.Denizli’nin Buldan İlçesinde henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Bölgede itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli’de ormanlık alanda başlayan yangın için Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Ayrıca bölgede yaşayan mahalle sakinleri ve Buldanlılarda yangın bölgesinde çalışma yürütüyor.

Denizli’nin Buldan İlçesinde henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Bölgede itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

TÜM EKİPLER SEVK EDİLDİ!

Yangın Denizli’nin Buldan İlçesine bağlı Türlübey Mahallesi’ne yakın ormanlık alanda başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ve orman ekipleri yangın bölgesine intikal etti ve müdahaleye başladı. Buldan İlçesinde yaşayan vatandaşlara da müdahale için anonslar yapıldı ve destek istendi. Ormanlık alanda çıkan yangında yoğun dumanı fark eden vatandaşlarda şu anda alevlerin yükseldiği alana doğru yardıma koşuyor.

AYRINTILAR GELECEK…