Sarayköyspor sezonu 68 puanla lider tamamlarken, Çal Belediyespor’da aynı puana ulaştı, ancak ikili averajda rakibinden kötü olduğu için şampiyonluğu Sarayköy’e kaptırdı. Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, “Sarayköyspor ile sezon başından bu yana şampiyonluk yarışına girdik. Bu heyecan son maçın son saniyesine kadar sürdü. Sonuçta bir takım şampiyon olacaktı, onlar oldu. Başarılarından dolayı Sarayköyspor camiasını kutluyorum” dedi.

Tatar, Serinhisarspor ile oynayacakları Play-Off maçını kazanıp, kendilerinin de Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için çaba harcayacaklarını sözlerine ekleyerek, “Önümüzde 90 dakikalık final maçı kaldı. Bu maçı kazanıp biz de üst lige yükselmek istiyoruz. Serinhisar ile centilmence bir maç oynayacağız. Hak eden kazansın” diye konuştu.

“BARIŞ DİLİNE İHTİYAÇ VAR”

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Üşür ise, “Türk futbolunun, Türk toplumunun barış diline ihtiyacı var. Keşke tüm liglerde kulüpler arasında böyle centilmence bir ortam olsa. Futbolun içinde olan yöneticiler, hakemler, gözlemciler, taraftar herkes Çal’ı örnek almalıdır. Benimde mensubu olduğum Çal Belediyespor camiası ile gurur duyduk. Sarayköyspor’u şampiyonluğundan ötürü kutluyor, darısı Çal Garası’nın başına diyoruz” dedi.